Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Hordeur van Suntec Zonwering

Het is mooi weer en u wilt graag wat van het mooie weer naar binnen halen. Maar niet die insecten die dan ook altijd in groten getale aanwezig zijn! Suntec Zonwering heeft de ideale oplossing op maat beschikbaar om uw deuren te voorzien van een passende hordeur. Ons personeel beschikt over alle kennis en installatie technieken om een prachtig eindresultaat te realiseren.

Een hordeur op maat

Bij Suntec vindt u horren die op verschillende wijzen werken. Zo kunt u kiezen voor een plissé hordeur die leverbaar is in verschillende kleuren voor verschillende soorten ramen en deuren. Hierbij kan de hor in- en uitgerold worden in een cassette en de opening werkt dus zijwaarts als een schuifdeur. Of u kiest voor een naar binnen of buiten openende vaste hordeur van stevig aluminium. Hierdoor komt er toch frisse lucht binnen maar blijven ongewenste insecten buiten. Wij bieden kwaliteit en voeren dan ook het merk Unilux voor onze horren.

Hordeur schuifpui | hordeur openslaande deuren

Horren zijn zeer geschikt voor openslaande deuren of dubbele deuren. Een hor voor een schuifpui kan bij ons in iedere maat geleverd worden. Wij gebruiken alleen A-kwaliteit producten. Mocht u twijfelen of een hor wel kan voor uw terrasdeuren of schuifpui lees dan snel wat een plissé hor voor u kan betekenen.

Hordeur plissé

U bent van harte welkom bij Suntec Zonwering voor horren op maat. U kunt bij ons plissé hordeuren kopen op maat. Een plissé hor zorgt ervoor dat u geen extra openslaande deur voor uw huidige deur heeft. Een plissé hor samen met uw huidige deur is een mooie en praktische oplossing.

Wist u ook dat wij premium dealer zijn van Unilux hor systemen. Unilux is gespecialiseerd in horren op maat. De horren worden ontwikkelt en gefabriceerd in een Nederlandse fabriek. Hierdoor ontstaat er een snelle levering. Met Unilux bent u verzekerd van A-kwaliteit rollende of vaste hordeuren of raamhorren.

 plisse

Bovenstaand is een plissé hor van het merk Unilux te zien. Deze foto laat zien dat deze soort hor uitermate geschikt is voor terrasdeuren.

Maak gebruik van Suntec Zonwering!

U kiest uw ideale hordeur en bepaalt de specificaties en wij bekijken hoe wij u het best van dienst kunnen zijn met onze op maat gemaakte hordeuren. Vraag nu zeer eenvoudig een offerte aan.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.