Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Knikarmschermen | Knikarm Zonnescherm

Eindelijk schijnt de zon! Het zonnetje waar u zo lang op wachtte kan echter al snel te heet aanvoelen. U smacht naar wat verkoeling en dan biedt Suntec zonwering u de oplossing in de vorm van het knikarmscherm. Als u kiest voor onze knikarmschermen kiest u voor A kwaliteit. Suntec zonwering zorgt ervoor dat u een vrije doorloop houdt en heerlijk koel in de schaduw kan vertoeven.

Knikarmschermen op maat

Het knikarmscherm is het ideale systeem om schaduw in uw tuin te creëren. Het scharnierende arm systeem zit op geen enkele manier in de weg en zal geen vloeroppervlak in beslag nemen.

Wij bieden veel keus in kwaliteit producten waarbij u zelf de voorwaarden voor afmeting en effectiviteit stelt. Verschillende afwerkingen maken uw knikarmscherm helemaal af en kunnen uw tuin iets extra's geven, maar opgerold in zijn cassette zal hij ook mooi uit het zicht zijn. U kunt kiezen voor een open cassette, semi cassette of een gesloten cassette. Verder is er de mogelijkheid om voor een handmatige bediening of elektrische bediening te kiezen.

Knikarmscherm elektrisch | Elektrisch zonnescherm

Wanneer u kiest voor elektrische bediening zult u hier geen spijt van krijgen. U hoeft nooit meer uw doek zelf uit draaien door middel van een straaistang. Een ander bijkomend voordeel van elektrische bediening is dat u geen uitsteeksels aan de buitenkant heeft. U heeft alleen maar een afstandsbediening nodig. Suntec zonwering zorgt ervoor dat u een vrije doorloop houdt en u optimaal kunt genieten van uw zonwering.

 

klant foto tuin

Wilt u een knikarmscherm kopen?

Suntec zonwering biedt een uitgebreid assortiment knikarmschermen waarbij rekening gehouden kan worden met uw voorkeuren voor materiaal, kleur en afwerking.

Onze vakkundige en VCA gecertificeerde monteurs doen de rest van het werk. Verder bieden wij 5 jaar garantie op onze zonwerende producten. Wij leveren en monteren door heel Nederland.

Voor een scherm op maat vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan. Meerdere producten en diensten zijn te vinden op onze website.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.