Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

De fraaiste markiezen zonwering

De voorgevel van uw woning of winkelpand is vaak met de grootste zorg ontworpen en gebouwd en dan schijnt de zon er ineens pal op. Dat vraagt om een oplossing die zowel effectief is, als een die de aanblik op uw pand zo mooi mogelijk houdt of zelfs charmanter maakt. Daarvoor heeft Suntec Zonwering diverse soorten en verschillende maten beschikbaar. Dit type zonwering is een verrijking voor uw gevel. Suntec Zonwering biedt de beste zonwering van A-kwaliteit.

Uitgebreid assortiment

Markiezen kunnen een echte aanwinst zijn voor uw gevel. Bij Suntec Zonwering bieden wij u een ruime keuze aan materialen. U kunt kiezen voor aluminium markiezen of hardhout als een degelijke basis, maar ook voor grenen in een kleur naar keuze of juist een licht aluminium frame. Ook waar het de vormen betreft zijn er legio mogelijkheden:

  • standaard model
  • toog markies
  • baldakijn
  • boutique markies
  • petmodel
  • klapmodel

 Alle markiezen worden door onze specialisten gemonteerd. Wij monteren de markiezen en zorgen dat ze in goede staat geleverd worden.

We hebben zowel zonwering werkend met elektrische bediening als handmatige bediening.

 

klant foto zwart wit

 

Markiezen zonneschermen kopen?

Bent u eruit en wilt u markiezen kopen? Kies uw model, kleur en maten en onze medewerkers maken uw markiezen geheel naar uw wens. Vervolgens zullen wij de zonwering op vakkundige wijze installeren aan uw gevel.

Bent u op zoek naar andere vormen van zonwering? Bekijken dan de verschillende mogelijkheden op onze website. Wanneer u vragen heeft of graag een offerte wilt ontvangen, vult u dan het offerte formulier in.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.