• Showroom di t/m vrij : 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag op afspraak
  • telefonisch bereikbaar van ma t/m za: 9.00 – 17.00 uur

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Elegance

Breedte t/m 600 cm
Uitval t/m 650 cm
Kleur alle RAL kleuren mogelijk
Doekkleur Dickson collectie
piazzola

Het solide en stijlvol vormgegeven framewerk van de Elegance is vervaardigd uit hoogwaardig, aluminium van Europese bodem. Het aluminium is in alle RAL kleuren leverbaar. In combinatie met moderne of klassieke doekkleuren en designs kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 6.50 meter. De hoogte is variabel. De staanders aan de voorzij­de dienen als ondersteuning. Dit maakt dat de Elegance ideaal kan worden inge­zet op plaatsen waar de bouwkundige constructie te zwak is om een traditioneel Terrasscherm te plaatsen. Bovendien maakt het dat deze “buitenkamer” ideaal is voor zowel privaat als professioneel gebruik als bescherming tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

Middels een innovatieve techniek wordt het aan de voorlijst bevestigde doek via zijgeleider in en uit de omkasting gedreven. De veerconstructie van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op spanning is. Door de staanders in hoogte te laten variëren kan men de hellingshoek bepalen. Echter is een hellingshoek van 16° ideaal omdat dan het regenwater automatisch afloopt.

De Elegance bestaat uit een muur gedeelte en een ondersteunend geheel aan de voorzijde. Bij grote overspanning wordt de Elegance voorzien van een doekrol ondersteuning voor extra stabiliteit.

De Elegance een ware luxe

Heeft u interesse in Elegance?

sleep een bestand hierheen
Afbeelding moet kleiner zijn dan 2.5MB (.jpg of .png)
Meer afbeeldingen toevoegen
sleep een bestand hierheen
sleep een bestand hierheen

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.

Contact

Vragen? voel u vrij om contact met ons op te nemen!