Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Piazzola

Breedte t/m 12 meter
Uitval t/m 500 cm
Kleur Ral 9001-9010-9016-7016
Doekkleur Tibelly collectie
piazzola

Het solide en stijlvol vormgegeven framewerk van de Piazzola is vervaardigd uit hoogwaardig, aluminium van Europese bodem. Het aluminium is in verschillende standaardkleuren leverbaar maar ook speciale kleuren kunnen op ver­zoek worden geproduceerd. In combinatie met moderne of klassieke doekkleuren en designs kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 5 meter. De hoogte is variabel. De Piazzola kan aangebouwd worden tot een breedte van maximaal 12 meter. De staanders aan de voorzij­de dienen als ondersteuning. Dit maakt dat de Piazzola ideaal kan worden inge­zet op plaatsen waar de bouwkundige constructie te zwak is om een traditioneel knikarmscherm te plaatsen. Bovendien maakt het dat deze “buitenkamer” ideaal is voor zowel privaat als professioneel gebruik als bescherming tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

Middels een innovatieve techniek wordt het aan de voorlijst bevestigde doek via zijgeleider in en uit de omkasting gedreven. De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op spanning is. Door de staanders in hoogte te laten variëren kan men de hellingshoek bepalen. Echter is een hellingshoek van 16° ideaal omdat dan het regenwater automatisch afloopt.

De Piazzola bestaat uit een muur gedeelte en een ondersteunend geheel aan de voorzijde. Bij grote overspanning wordt de Piazzola voorzien van een ondersteuning in het midden. De zijgeleiders kunnen worden voorzien van een goot zodat bij regen het water naar beneden wordt afgevoerd en niet via de zijkanten van het doek naar beneden druppelt. De framekleuren van de Piazzola zijn standaard in crème wit (ral 9001), standaard wit (ral 9010), extra wit (ral 9016) en antraciet structuurlak
(ral 7016) verkrijgbaar.

Heeft u interesse in Piazzola?


Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.

Contact

Vragen? voel u vrij om contact met ons op te nemen!