Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Terrasschermen | Zonnescherm terras

In de zomer kan hij te warm worden, in de winter kan hij te laag staan en u recht in de ogen schijnen. De zon is altijd welkom in ons kikkerlandje, maar af en toe is het heerlijk om wat schaduw te kunnen creëren in of achter het huis. Suntec Zonwering biedt een ruime keus in terrasschermen om u die mogelijkheid te bieden. We kennen ze ook wel als zonneschermen. Ze houden de zon buiten en zorgen ervoor dat u lekker kunt buiten zitten in de schaduw. Een zonnescherm buiten houdt u in de zomer lekker koel, de perfecte oplossing!

Zonnescherm knikarm

Een zonnescherm met knikarm zorgt voor schaduw op je terras of balkon. Een knikarm zonnescherm wordt aan uw gevel gemonteerd en met behulp van 2 armen die vooruit knikken horizontaal uitgerold. Een knikarm zonnescherm zorgt voor een zeer groot oppervlakte schaduw.

Een A-kwaliteit knikarm Zonnescherm zorgt ervoor dat u tijdens hete zomers van uw tuin kunt genieten en beschermt wordt tegen uv straling.

Terrasscherm kopen?

U kunt bij ons kiezen tussen diverse terrasschermen voor ieder budget. Zo leveren wij niet alleen knikarmsystemen, maar bieden wij ook de mogelijkheid om vast overkappende terrasschermen te leveren en te monteren aan de gevel van het huis.

Wat dacht u van een eigentijdse variant van de bekende pergola om de felle stralen van de zon uit uw (verlengde) woonkamer te houden? Onze pergola terrasschermen zijn volledig inklapbaar in een moderne cassette waardoor meteen de levensduur verlengd wordt.

Alle zonwering kan met elektrische bediening geleverd worden. Een elektrisch zonnescherm is een extra luxe die u het zware werk uit handen neemt.

 

 

klant foto wit blauw tuin

Zonnescherm monteren

Een terrasscherm of wel zonnescherm monteren is vakwerk. Kiest u voor de terrasschermen van Suntec Zonwering, dan valt er heel wat te kiezen. Maakt u de keuze wat betreft het systeem, de materialen en de afmetingen, dan kan Suntec Zonwering de terrasschermen leveren en vakkundig ter plaatse monteren.

Wij hebben vele terrasschermen in ons assortiment. Bekijk onze website voor overige type zonwering. Voor uitgebreide informatie over ons assortiment en een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.