Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Terrasschermen in alle soorten en maten

In de zomer kan hij te warm worden en in de winter kan hij te laag staan en u recht in de ogen schijnen: De zon is altijd welkom in ons kikkerlandje, maar af en toe is het heerlijk om wat schaduw te kunnen creëren in of achter het huis. Suntec biedt een ruime keus in terrasschermen om u die mogelijkheid te bieden.

De zonwering die bij u past

U kunt bij ons kiezen tussen diverse terrasschermen voor ieder budget. Zo leveren wij niet alleen knikarmsystemen, maar bieden wij ook de mogelijkheid om vast overkappende terrasschermen te leveren en te monteren aan de gevel van het huis. Of wat dacht u van een eigentijdse variant van de bekende pergola om de felle stralen van de zon uit uw (verlengde) woonkamer te houden? Onze pergola-terrasschermen zijn volledig inklapbaar in een moderne cassette waardoor meteen de levensduur verlengd wordt.

Terrasschermen kopen?

Kiest u voor de terrasschermen van Suntec, dan valt er heel wat te kiezen. Maakt u de keuze wat betreft het systeem, de materialen en de afmetingen, dan kan Suntec de terrasschermen leveren en vakkundig ter plaatse monteren.
Voor uitgebreide informatie over ons assortiment en een offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

klant foto wit blauw tuin

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.