Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Uitvalschermen van Suntec zijn de standaard

Op grijze dagen verlangt bijna iedereen naar wat zon, maar zodra de zon hoger gaat staan kan de hitte net iets teveel worden. Temperaturen stijgen en planten krimpen ineen: Het wordt tijd voor een uitvalscherm om de woning en zijn bewoners tegen de felste stralen te beschermen. Dit type zonwering is geschikt om op grote hoogte te gebruiken en u heeft geen windvaste armen nodig.

Uitvalscherm elektrisch

Een uitvalscherm is een veel gekozen zonwering en de degelijkste oplossing denkbaar. Dit scherm is al jaren de standaard en toch met zijn tijd meegegaan door een breed aanbod in materialen en kleuren. Wij kunnen bijna iedere RAL kleur leveren.

Daarnaast kunt u kiezen voor diverse aandrijvingen en bedieningsmethoden om het gebruiksgemak van uw uitvalscherm zo passend mogelijk te maken. De elektrische bediening is ruimte en tijd besparend. Bij Suntec Zonwering voeren wij verschillende merken en er u zult er altijd een scherm naar wens kunnen vinden

 

klant foto zonwering

Wilt u een uitvalscherm kopen?

Kies uw frame, een passende bediening, de gewenste kleur en met de juiste afmetingen heeft u een uitvalscherm dat aan al uw wensen voldoet. Wij kunnen oude zonwering relatief eenvoudig vervangen voor een nieuw scherm.

Neemt u gerust een kijkje in het assortiment op onze website. Wanneer u vragen heeft of graag een offerte wilt ontvangen, vult u dan het offerte formulier in.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.