• Showroom di t/m vrij : 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag op afspraak
  • telefonisch bereikbaar van ma t/m za: 9.00 – 17.00 uur

Over Ons

 

suntec showroom25 jaar geleden in 1998 is ons familie bedrijf in Leiden opgericht. En 4 jaar later in 2002 hebben wij ons gevestigd op het bekendste hoekje van leiden op de Hoge rijndijk 184. 

In deze 25 jaar zijn we uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende bedrijven in de regio als het gaat om kwaliteit, service en persoonlijk contact.

Ons familiebedrijf is volledig gespecialiseerd in het vervaardigen, verkopen en installeren van zonwering en Raamdecoratie. Zowel voor de particulier, bedrijf en/of instelling zijn wij de juiste partner. 

 

Een zonwering of Raamdecoratie uitkiezen is een serieuze zaak, door onze jarenlange ervaring en productkennis zijn wij bij uitstek de specialist om u te voorzien van een goed en passend advies. Het is de kunst om het zowel mooi als functioneel te maken en daarbij de architectuur van uw woning of gebouw te behouden. 

Een goed gekozen zonwering is zeer zeker een waardevermeerdering voor uw woning. Op al onze producten geven wij 5 jaar volledige garantie. Onze eigen vaste monteurs zijn volledig VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat zij garant staan voor een professionele montage en afwerking van uw zonwering.

Bij ons staan kwaliteit, service en persoonlijk contact met u in een hoog vaandel.

 

showroom produktieweg 1Na 20 jaar te zijn gevestigd op het bekendste hoekje van Leiden op de Hoge Rijndijk 184, was de tijd aangebroken om op zoek te gaan naar een grotere locatie. Dit om onze service, kwaliteit en levertijden te kunnen blijven garanderen. 

Op de Produktieweg 6A te Zoeterwoude hebben wij een compleet nieuw bedrijfspand tot onze beschikking. Showroom (100m2), werkplaats, opslag en kantoor op 1 locatie. 

Uiteraard staan wij alle dagen voor u klaar en is onze showroom geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 -17.00 uur.

Suntec zonwering een mooi familie bedrijf en klaar voor de toekomst.

 

Zonweringen!

Bekijk Collectie

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht naar buiten?

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.