Over Ons

ons team2

Wij zijn een familiebedrijf dat zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in het vervaardigen,verkopen en installeren van zonwering en raamdecoratie. Zowel voor de particulier, bedrijf en/of instelling zijn wij de juiste partner. Een zonwering of raamdecoratie uitkiezen is een serieuze zaak, door onze jarenlange ervaring en productkennis zijn wij bij uitstek de specialist om u te voorzien van een goed en passend advies. Het is de kunst om het zowel mooi als functioneel te maken en daarbij de architectuur van uw woning of gebouw te behouden. Een goed gekozen zonwering is zeer zeker een waardevermeerdering voor uw woning. Op al onze producten geven wij 5 jaar volledige garantie.

Onze eigen vaste monteurs zijn volledig VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat zijn garant staan voor een professionele montage en afwerking van uw zonwering.

Bij ons staan kwaliteit, service en persoonlijk contact met u in een hoog vaandel. Wij komen altijd geheel vrijblijvend bij u langs om een goed advies te geven en een gepaste offerte te maken.

Zonweringen!

Bekijk Collectie

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht naar buiten?

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.