Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Zonwering

Uw woning is pas compleet wanneer uw ramen voorzien zijn van de juiste schermen voor de zon. Suntec Zonwering is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kennis, vaardigheden en installatie van alle producten in ons assortiment. Wij leveren zowel producten voor buiten als voor binnen.

Suntec Zonwering Levert en monteert wanneer het u schikt. Wij kunnen voor u alles op maat leveren. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel. Bent u op zoek naar een product waardoor u het hele jaar door buiten kunt zitten? Of wilt u een aangenaam binnenklimaat creëren? Suntec Zonwering kan het voor in orde maken. Wij streven ernaar om voor ieder een gewenst eindresultaat te behalen.

Zonwering buiten & zonwering binnen

Wij leveren verschillende soorten binnenzonwering en buitenzonwering. U wilt zowel in de zomer als wintermaanden een aangename hoeveelheid licht binnen krijgen. De juiste zonwering zorgt ervoor dat uw woning voldoende schaduw heeft.

U kunt ervoor kiezen om binnen of buiten zonwerende producten te plaatsen. Hierbij kunt u denken aan houten jaloezieën, duo rolgordijnen of juist een knikarmscherm.

Zonwering raam

Uw ramen kunt u voorzien van verschillende soorten raambekleding. Wij hebben zowel horizontale als verticale lamellen. Bent u meer een type voor rolgordijnen of houten shutters dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u realiseren.

Zonwering overkapping

Onze terrasoverkappingen zijn geschikt voor iedere woning. Of u nu een groot terras of een balkon heeft, het is voor ons geen probleem. Wij kunnen u zelfs de mogelijkheid bieden om uw scherm met elektrische bediening te voorzien.

Rolluiken

Uiteraard zijn wij ook bij uitstek de specialist om u te adviseren over rolluik beveiliging. Rolluiken voor uw woning, winkel of bedrijf in aluminium of stalen uitvoering bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren de rolluiken zowel met elektrische bediening als handmatige bediening.

Zonwering Den Haag specialist

Suntec Zonwering is een zonwering specialist die alleen hoogwaardige kwaliteit van alleen gerenommeerde merken levert. Onze producten worden met een garantiecertificaat van 5 jaar geleverd.

Wist u ook dat wij premium dealer zijn van Unilux hor systemen. Unilux is gespecialiseerd in horren op maat. De horren worden ontwikkelt en gefabriceerd in een Nederlandse fabriek. Hierdoor ontstaat er een snelle levering. Met Unilux bent u verzekerd van A-kwaliteit rollende of vaste hordeuren of raamhorren.

Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment. Wanneer u vragen heeft of graag een offerte wilt ontvangen, vult u dan het offerte formulier in.

Veel voorkomend werkgebied: Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland.


Unilux In klem hor

Unilux Horren

Als het buiten aangenaam weer is zetten we onze ramen en deuren open om te luchten.

knikarmschermen

Knikarmschermen

Zon, heerlijk ! Even lekker genieten van de rust op uw eigen terras.

markiezen

Markiezen

De mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies.

raamdecoratie

Raamdecoratie

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creeren van een persoonlijke sfeer.

rolluiken

Rolluiken

Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien voor huiselijk comfort.

screens zwart

Screens

Vlak hangende zonweringen die goed met hoge temperatuur functioneren.

serre zonwering zwart wit

Serre zonwering

Door de zonnestraling kunnen de temperaturen in uw serre al snel oplopen.

terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping beleeft u het buitenleven optimaal.

uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen blinken uit door de brede inzetbaarheid.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.

Contact

Vragen? voel u vrij om contact met ons op te nemen!