Onze showrooms zijn op afspraak geopend! Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht
naar buiten?
Offerte aanvragen

Ibiza plus

Breedte t/m 550 cm
Uitval t/m 300 cm
Kleur Ral 9001-9010-7016-9007
Doekkleur Dickson-Swela collectie
Type Gesloten cassette
knikarmschermen

Het knikarmscherm Ibiza plus is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. 
Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploop nokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft. 
Omdat de Ibiza plus een volledig gesloten systeem is wordt het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. 
Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen 

De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium koker-profielen en giet aluminium verbindingsstukken. In de koker profielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten,moeren en assen van roestvrij staal. 

Optioneel is de cassette Ibiza plus uit te voeren met een lichtlijst die bevestigd wordt aan de onderzijde van het scherm. Deze verlichting, uitgevoerd in moderne LED-licht balken met een 
lange levensduur en een zeer laag stroomverbruik, is ook naderhand nog aan te brengen. Deze verlichtings optie wordt samen met een Somfy RTS motor bediend met één handzender. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel.

Heeft u interesse in Ibiza plus?


Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een zonwering? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. 
Geef uw wensen aan en ontvang een offerte op maat.

Contact

Vragen? voel u vrij om contact met ons op te nemen!